10 redenen om voor ons te kiezen

1. Quality first.

Het uitgangspunt van iedere website is kwaliteit. We stoppen niet eerder dan wanneer jij tevreden bent.

2. We halen deadlines.

Als we zeggen dat iets binnen twee weken afgerond is, dan komen we die belofte na. Zelfs als dat betekent dat we in het weekend onze handen uit de mouwen moeten steken.

3. We zijn betaalbaar.

We hebben geen kantoor op een A-locatie, of andere overheadkosten. Daarom kunnen we lagere prijzen hanteren dan andere webdesignbedrijven.

4. We zijn flexibel.

Zowel qua werktijden als qua mogelijkheden. We denken graag met je mee en we proberen ons zoveel mogelijk te schikken in de drukke schema’s van onze klanten.

5. We zijn goed bereikbaar.

Whatsapp, telefonisch, Facebook messenger of per e-mail? We zijn vrijwel op alle kanalen vertegenwoordigd.

6. We hebben een hoop tevreden klanten.

Lees gerust een aantal reviews op onze FacebookpaginaGoogle Bedijfspagina en Marktplaats.

7. We werken dagelijks voor zowel grote als kleine klanten.

Zo werken we aan langetermijnsprojecten voor de Rijksuniversiteit Groningen, maar ook voor talloze MKB’ers. Diversiteit is niet alleen onze kwaliteit, maar ook een drijfveer.

8. Kritisch samengesteld klein team. 

Doordat we in verhouding een relatief klein bedrijf zijn, voelt iedereen zich bij het bedrijf betrokken en neemt iedereen zijn verantwoordelijkheden. Dit houdt het klantencontact persoonlijk, waarborgt de kwaliteit en bevordert de efficiëntie!

9. We staan open voor Feedback.

En daar doen we ook daadwerkelijk iets mee.

10. We staan nooit stil.

We zijn nooit uitgeleerd en staan midden in het leven. We studeren informatiekunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen en ontwikkelen ons op velerlei ICT-gerelateerde vakgebieden. Deze kennis kunnen we direct inzetten voor onze klanten.