Een website die zichzelf terugverdient

Een goede website levert nieuwe klanten op en verhoogt je omzet. Wij komen dagelijks websites tegen die wel mooi, maar niet functioneel zijn. Daarom zijn wij gestart zijn met het bouwen van websites die ook écht meer klanten en offerteaanvragen opleveren. 

Samen bouwen we aan je online identiteit

Wij helpen ambitieuze bedrijven en organisaties bij de bouw van hun website. Een website is een van de mogelijkheden waarmee je je in één oogopslag kunt onderscheiden van je concurrentie.Toch zijn er veel bedrijven die hier geen gebruik van maken en daardoor klanten mislopen.

Doordat wij meer dan vijf jaar ervaring hebben in webdesign, weten wij hoe je converterende websites en webshops maakt. Een website moet niet alleen functioneel zijn, maar ook snel laden en bezoekers omzetten in klanten. Wij geloven niet in one-size-fits-all, dus we leggen je graag in een persoonlijk gesprek de kansen voor.

Direct starten!

N

Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet

N

Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren

N

Compleet. Professioneel. Winstgevend.

N

Zoekmachine vriendelijk


Website pakketten Groningen

Feedback van klanten

Joyce Sint Nicolaas Msl
Prettig bedrijf dat onze website in zeer korte tijdspanne heeft opgezet. Niet te beroerd om tot laat te werken als er een deadline gehaald moet worden.

Tarique Arsiwalla
Protix

Joyce Sint Nicolaas Msl
WebNexus heeft voor mij mijn website geheel vernieuwd en geoptimaliseerd voor Google. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Daarnaast krijg ik meer aanvragen en bezoekers op mijn site.

Casper Rutges
Meubelmaker Casper Rutges

Iphone Sdtg

Hoe we te werk gaan

Vrijblijvend gesprek

Voorafgaand aan de bouw van een website bespreken we wat jouw wensen zijn. Jouw doel is ons doel. Na het oriënterende gesprek doen we een vrijblijvend voorstel.

Aanleveren materiaal & eerste versie

Zodra je vervolgens het tekst- en beeldmateriaal bij ons hebt aangeleverd, bouwen we binnen een week de eerste versie van de website op onze testlocatie.

Feedbackronde

Aan de hand van de door jou geleverde feedback bouwen we de website verder uit en werken we samen toe naar een geslaagde website en livegang.

Website live zetten

Zodra een website opgeleverd is, blijven we bereikbaar voor al je vragen. Een goede nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Nieuwe functionaliteiten of modules kunnen ook op een later moment altijd ingebouwd worden.

Organisaties waar we voor gewerkt hebben

Website voor de Rijksuniversiteit Groningen
Website voor Veiligheidsregio Limburg-Noord
Webdesign voor vermogensbeheerder Van Lawick & Co
Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen
Website voor een project van o.a. het UMCG
Webdesignproject voor zorginstelling Lentis
Web Development voor de KAS Bank

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons aanbod binnen 24 uur in je mailbox.

Facebook Reviews
Facebook Reviews
Facebook Reviews