Een website die zichzelf terugverdient?

Binnen no-time bouwen wij een website die jou meer klanten oplevert. Een website die geschikt is voor desktop, mobiel en tablet én die voldoet aan al jouw wensen.

Website laten maken
Team WebNexus
Koppen2

Een website is onmisbaar..

Een website levert nieuwe klanten op en verhoogt je omzet. Tenminste, een goede website. Want je kunt natuurlijk zelf gaan knutselen of je handige buurjongen iets laten bouwen. Maar of dit uiteindelijk gaat leiden tot conversie is nog maar de vraag. Dit is de reden dat wij gestart zijn met het bouwen van websites die ook écht meer klanten en offerte-aanvragen opleveren.

Het doel van WebNexus is om jou te voorzien van een website die veel verkeer trekt en uiteindelijk conversies binnenhaalt. De resultaten liegen er niet om: in de afgelopen twee jaar hebben we al meer dan 100 tevreden klanten blij mogen maken met effectieve websites!

WebNexus reviews

vanlawickenco_final

Over onze professionele websites

Wij houden van garanties, een stok achter de deur. Zo beloven wij jou een perfect werkende website op zowel mobiele als vaste apparaten. Daarnaast zal de site altijd razendsnel laden en een professionele uitstraling hebben. Door het handige CMS kunnen onze klanten eenvoudig zelf aanpassingen aan de website maken.

Offerte aanvragen

Onze website pakketten

Je bent toe aan een nieuwe website. Of je wil graag dat je huidige website in een fris jasje gestoken wordt. Met meer dan honderd tevreden klanten en ruim drie jaar ervaring kunnen wij jou bieden wat je zoekt.

Bekijk onze website pakketten

Box

Bekijk onze websitepakketten waarmee we al meer dan 100 ondernemers online zichtbaar hebben gemaakt.

*Onze tevredenheidsgarantie houdt in dat wij doorgaan met bouwen en wijzigen totdat jij volledig tevreden bent.

ZIJ WERKEN MET ONS

rug-logo
knir-logo
kasbank-logo
introman-logo
lentis
protix-logo

Vraag en antwoord

Waarom zijn jullie prijzen zo eerlijk? 🙂

Doordat we nog studeren, is onze kennis actueel en kunnen we zeer efficiënt werken. Hierdoor kunnen we de prijzen voor de bouw van de websites eerlijk houden en zorgen we dat je veel waar voor je geld krijgt.

Ik wil hoger scoren in Google. Hoe krijg ik bezoeker binnen?

Het online vindbaar maken van een website wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie (SEO) genoemd. Dit proces bestaat uit twee onderdelen: on-page en off-page optimalisatie.

On-page SEO is de ruggengraat van een vindbare website. Denk bijvoorbeeld aan paginasnelheid, URL-structuur en het gebruik van goede webteksten. Off-page SEO is een continu proces, waarbij we proberen relevante linkjes naar je website te krijgen. Hierdoor gaat Google je zien als waardevolle bron en krijg je geleidelijk aan betere posities.

Heb jij behoefte aan betere vindbaarheid? Neem dan contact met ons op.

Ik wil een website laten maken. Hoe ziet het ontwikkelingsproces eruit?

De oplevering van een website gaat als volgt: De klant levert teksten, foto’s en overig materiaal aan. Vervolgens gaan wij bouwen. De website is binnen 5 dagen te zien in een testomgeving. Deze wordt aangepast tot jij als klant tevreden bent. Vervolgens gaat de site live en kunnen de bezoekers binnenstromen. Lijkt dit je wat? Stuur dan een offerteaanvraag!

Ik woon niet in de buurt van Groningen. Is dat een probleem?

Niet getreurd: het merendeel van onze klanten woont namelijk in de randstad! Afstand vormt dus geen enkel probleem. Sterker nog: door digitaal klantcontact kunnen we efficiënter werken en leveren we websites binnen no-time op, zonder het land door te hoeven reizen.

Recente projecten

Meubelmaker-casperrutges_final
opusvastgoed_final
vanlawickenco_final
Review Casper

Meer klanten uit je
website
 halen?

Binnen 24 uur versturen we je onze offerte. Deze is geheel vrijblijvend en gratis.


Binnen één werkdag reactie

op basis van 50+ reviews

Uitstekende nazorg

Wees je concurrent voor

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons aanbod binnen 24 uur in je mailbox.

  • Binnen één werkdag reactie
  • op basis van 50+ reviews
  • Uitstekende nazorg
  • Wees je concurrentie voor