Een website die zichzelf terugverdient?

Binnen no-time bouwen wij een website die jou meer klanten oplevert. Een website die geschikt is voor desktop, mobiel en tablet én die voldoet aan al jouw wensen.

Website laten maken
Team WebNexus
Koppen2

Onmisbaar voor ambitieuze ondernemers..

Een website kan je nieuwe klanten opleveren en je omzet verhogen. Iedereen kent tegenwoordig wel een handige buurjongen die een website kan bouwen. Echter, hoe kan het dat de ene website meer conversies oplevert dan de andere? Dat is de vraag die ertoe leidde dat wij ons bezig zijn gaan houden met het bouwen van websites die daadwerkelijk meer klanten en offerteaanvragen opleveren.

Toen we in 2015 begonnen met webdesign, werden we niet door ieder bedrijf gelijk serieus genomen. ‘Met studenten in zee gaan, is vragen om problemen’, hoorden we vaak. Om die reden hebben we net wat harder gas moeten geven om uiteindelijk toch het vertrouwen van een hoop ambitieuze ondernemers te winnen. En we gaan de goede kant op 🙂 De afgelopen twee jaar hebben we meer dan 60 websites opgezet voor zowel grote als kleine bedrijven.

WebNexus reviews

Recente projecten

Meubelmaker-casperrutges_final
opusvastgoed_final
vanlawickenco_final
Review Casper

Onze website pakketten

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je een nieuwe website wil laten maken of je huidige website een nieuw jasje goed kan gebruiken. Wij bouwen al meer dan 3 jaar websites voor startende en middelgrote bedrijven. De kans is dus groot dat wij je goed kunnen helpen.

Bekijk onze website pakketten

Box

Recent opgeleverd

2daysmood

In juni 2017 kregen we van Menno Wielhouwer, oprichter van het 2daysmood Pulse Platform®, het verzoek om voor zijn bedrijf een meertalige website te bouwen. Een grote TV-campagne zat eraan te komen, dus het ideale moment voor een frisse nieuwe website.

2daysmood-project
vanlawickenco_final

Over onze websites

Wij houden van garanties. Zo beloven wij jou dat je website perfect vertoond wordt op op zowel mobiele apparaten als computers. Daarnaast zal deze razendsnel laden en een professionele look-and-feel hebben. We maken gebruik van een gebruiksvriendelijke beheersysteem zodat je zelf aanpassingen kunt maken zodra de website online staat.

Offerte aanvragen

Rijksuniversiteit Groningen

WebNexus heeft een tweetal grote projecten voor de Rijksuniversiteit Groningen uitgevoerd. Ze zijn erg betrouwbaar en heel prettig in de communicatie. Professioneel, creatief en flexibel.

Dries Gankema
Demandmanager Rijksuniversiteit Groningen

Kasbank

Voor de KAS BANK heeft WebNexus een website gebouwd voor een blockchain project. Een vlot en professioneel bedrijf. Ook denken ze graag met ons mee hoe we het beste onze doelstellingen kunnen bereiken.

Menno Wielhouwer
Ondernemer bij de KAS Bank

Bekijk onze websitepakketten waarmee we al meer dan 100 ondernemers online zichtbaar hebben gemaakt.

*Onze tevredenheidsgarantie houdt in dat wij doorgaan met bouwen en wijzigen totdat jij volledig tevreden bent.

ZIJ WERKEN MET ONS

rug-logo
knir-logo
kasbank-logo
introman-logo
lentis
protix-logo

Meer klanten uit je
website
 halen?

Binnen 24 uur versturen we je onze offerte. Deze is geheel vrijblijvend en gratis.


Binnen één werkdag reactie

op basis van 50+ reviews

Uitstekende nazorg

Wees je concurrent voor

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons aanbod binnen 24 uur in je mailbox.

  • Binnen één werkdag reactie
  • op basis van 50+ reviews
  • Uitstekende nazorg
  • Wees je concurrentie voor