Een website die zichzelf terugverdient

Binnen no-time bouwen wij een website die zichzelf dubbel en dwars uitbetaalt. Een website die geschikt is voor desktop, mobiel en tablet én die voldoet aan al jouw wensen.

Onze websitepakketten

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je een nieuwe website wil laten maken of je huidige website een nieuw jasje goed kan gebruiken.  Wij bouwen al meer dan 3 jaar websites voor startende en middelgrote bedrijven. De kans is dus groot dat wij je goed kunnen helpen. 

Bekijk de pakketten

Over onze websites

Wij houden van garanties. Zo beloven wij jou dat je website perfect vertoond wordt op op zowel mobiele apparaten als computers. Daarnaast zal deze razendsnel laden en een professionele look-and-feel hebben. We maken gebruik van een gebruiksvriendelijke beheersysteem zodat je zelf aanpassingen kunt maken zodra de website online staat. 

Offerte aanvragen

Recent opgeleverd

2daysmood

In juni 2017 kregen we van Menno Wielhouwer, oprichter van het 2daysmood Pulse Platform®, het verzoek om voor zijn bedrijf een meertalige website te bouwen. Een grote TV-campagne zat eraan te komen, dus het ideale moment voor een frisse nieuwe website.

Rijksuniversiteit Groningen

WebNexus heeft een tweetal grote projecten voor de Rijksuniversiteit Groningen uitgevoerd. Ze zijn erg betrouwbaar en heel prettig in de communicatie. Professioneel, creatief en flexibel.

Dries Gankema
Demandmanager Rijksuniversiteit Groningen

Kasbank

Voor de KAS BANK heeft WebNexus een website gebouwd voor een blockchain project. Een vlot en professioneel bedrijf. Ook denken ze graag met ons mee hoe we het beste onze doelstellingen kunnen bereiken.

Menno Wielhouwer
Ondernemer bij de KAS Bank

Bekijk onze websitepakketten waarmee we al meer dan 100 ondernemers online zichtbaar hebben gemaakt.

*Onze tevredenheidsgarantie houdt in dat wij doorgaan met bouwen en wijzigen totdat jij volledig tevreden bent. 

Optioneel: Wij bieden hosting, domeinregistratie, backups, software-updates (zeer belangrijk), e-mailomgeving en maandelijkse rapportages voor 10 euro per maand. Kortom, wij kunnen je volledig ontzorgen.

ZIJ WERKEN MET ONS

Meer klanten uit je
website
 halen?

Binnen 24 uur versturen we je onze offerte. Deze is geheel vrijblijvend en gratis.


Binnen één werkdag reactie

op basis van 50+ reviews

Uitstekende nazorg

Wees je concurrent voor ?

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons aanbod binnen 24 uur in je mailbox.

  • Binnen één werkdag reactie
  • op basis van 50+ reviews
  • Uitstekende nazorg
  • Wees je concurrentie voor ?