Een razendsnelle website die bezoekers aanspreekt

 

Tegenwoordig is de website het kloppend (online) hart van veel ondernemingen, stichtingen en verenigingen. Daarom is het belangrijk dat jouw website goed op orde is. Met ons flexibele en betaalbare Kickstart websitepakket ontnemen wij je die zorgen!

Dure websites met lange oplevertijden..

 

Bij het starten van een bedrijf komt er veel op je af. Naast het zoeken naar klanten en het regelen van administratieve zaken, moet je ook een website hebben. Ondanks dat het hebben van een website enorm waardevol is, zien veel ondernemers er toch tegenop.

Dit kan komen doordat:

 • Je zelf niet de technische kennis hebben om een website te bouwen.
 • Het laten bouwen van een website door een webdesignbureau prijzig en tijdrovend is.
 • Je bang bent afhankelijk te worden van een webdesignbureau, terwijl je juist meer vrijheid wil ervaren.

Bekijk onze oplossing

Martine Nieuwenhuis
Martine Virtual Assistent

Via mijn andere werk was ik in aanraking gekomen met Joep en Boris van WebNexus. Dit was en is nog steeds een positieve ervaring. Ze staan altijd voor je klaar, zijn niet snel van hun stuk gebracht en weten van aanpakken.

Wie zijn wij?

Ambitieuze studenten van de Rijksuniversiteit Groningen met oog voor kwaliteit. We hechten veel waarde aan flexibiliteit en snel handelen. Geen bureaucratisch onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan.

We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en organisaties en denken graag met je mee. In 2017 en 2018 maakten we deel uit van de T500, de 500 meest ambitieuze en ondernemende jongeren uit de Dutch Digital scene.

Startende Ondernemers

We merkten dat veel starters niet het budget hebben voor een maatwerk website, maar wel volledig ontzorgd willen worden..

Daarom hebben we ons Kickstart pakket ontwikkeld waarmee we deze pijnpunten getackeld hebben. We hebben een brug geslagen tussen enerzijds volledig ontzorgd willen worden, maar tegelijk de investering beperkt te houden. Zo beloven we dat:

 • Je binnen een week een complete en razendsnelle website hebt. Én je kan mailen vanaf een zakelijk mailadres.
 • Je alleen de website teksten (en eventuele logo’s en afbeeldingen) hoeft aan te leveren en wij de website bouwen, domeinnaam registreren en zakelijk mailadres vastleggen.
 • Je geen hoge eenmalige investering hebt. Wij werken met een flexibel abonnement dat halfjaarlijks gefactureerd wordt.
 • Je zelf aanpassingen kunt maken aan de website zodra deze live staat.

€ 89,- p/m € 69,- p/m

Tijdelijk early bird actietarief! Beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Wij bouwen slechts vier websites op hetzelfde moment.

Wij krijgen een 9,8 op basis van 50+ beoordelingen.

Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen

What’s the catch?

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Waar zit het addertje? Hoezo kunnen jullie dit tegen zo’n voordelig prijskaartje aanbieden?

Wij hebben het Kickstart template zo ontwikkeld dat wij er gemakkelijk nieuwe websites mee kunnen maken. Zo hebben we diverse modules al standaard ingebouwd zodat we dat niet steeds opnieuw hoeven doen.

Maar dan ziet mijn website er dus precies hetzelfde uit als die van jullie andere klanten?

Gelukkig niet 😉 ook wij geloven niet in one size fits all. Wij passen de huisstijl uiteraard aan naar die van jouw bedrijf.

Kickstart (1)

De modules van KickStart

 
Editor

Makkelijk klikken en slepen

Met onze gebruiksvriendelijke editor kun je gemakkelijk elementen verslepen en teksten aanpassen. Je ziet direct wat je aanpast en hoe dit er voor de bezoeker uit komt te zien.

Image

Fotobibliotheek en video integratie

Afbeeldingen kun je opslaan in de mediabibliotheek van jouw website. Daarnaast is het ook mogelijk om video’s van andere kanalen (zoals Youtube) aan je website toe te voegen.

Chat

Sociale media knoppen

Ben je actief op social media? Goed nieuws! Met de social media knoppen module maak je het bezoekers makkelijk je te volgen op andere online kanalen.

Seo

Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Door slimme hulptools en een supersnel template heeft je website alle potentie heeft om hoog in Google te belanden.

Blog

Een eigen blog omgeving

Houd je bezoekers up-to-date en deel je kennis met onze blog module. Bovendien is een blog een handig middel om nog meer bezoekers naar je website te trekken.

Presentation

Inzicht in de statistieken van je website

Met de automatische koppeling met Google Analytics weet jij precies welke pagina’s van je website het meest bezocht worden en via welke kanalen bezoekers naar je website komen.

Shield

Beveiligd met geavanceerde software tegen hackers

Wij ontzorgen je volledig en maken gebruik van pro-actieve software waarmee we hackers buiten de deur houden. En mocht er toch iets misgaan, dan lossen wij het gratis op.

Letter

E-mailmarketing integratie

Wil je een mailinglijst opbouwen zodat je je nieuwsbrief bij je vaste abonnees onder de aandacht kunt brengen? Wij hebben alle software ingebouwd om je daarbij te helpen.

Op weg naar jouw perfecte website

Kickstart Phone Mockup

Wij registreren jouw domeinnaam

Wij schaffen jouw domeinnaam aan en zetten jouw zakelijke mailomgeving op. Tijdelijk zorgen we dat er een ‘under construction’ modus geactiveerd wordt waardoor je jouw bezoekers alvast kunt laten weten dat je website in ontwikkeling is.

Wij bouwen jouw website

Aan de hand van ons template zorgen we dat de pagina’s van teksten voorzien worden en passen we de kleuren van de website aan naar jouw huisstijl. Vervolgens volgt er een feedbackronde waarna we – zodra jij tevreden bent – toewerken naar een livegang.

Jouw website online

Zodra jij volledig tevreden bent, zetten we de website online. We halen de ‘under construction’ modus ervanaf en doen de laatste paar checks om te kijken of mails via contactformulieren binnenkomen en we zeker weten dat alles goed werkt. 

Terugbelverzoek aanvragen 🙂

Vind je het fijn om even de mogelijkheden door te spreken? Wij nemen binnen 24 uur contact met je op, zodat we kunnen kijken of het kickstartpakket voor jou geschikt is.

Perfect voor startende ondernemers

Sinds 2014 bouwen wij websites voor starters en gevestigde bedrijven en organisaties. Zo hebben wij meer dan 100 websites gebouwd voor opdrachtgevers zoals de KAS Bank, Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG. Met deze kennis hebben we een veelzijdig template gebouwd waarmee jij online meer omzet kunt binnenhalen.

Een website is één van de weinige mogelijkheden waarmee je je in één oogopslag van de concurrent kunt onderscheiden. Wij hebben ervoor gezorgd dat het Kickstart template razendsnel laadt en bezoekers prikkelt.

N

Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet

N

Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren

N

Compleet. Professioneel. Winstgevend.

N

Zoekmachine vriendelijk

Zij kozen eerder voor ons

Net als 150+ andere ondernemers

Joyce Sint Nicolaas Msl
WebNexus heeft voor mij mijn website geheel vernieuwd en geoptimaliseerd voor Google. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Daarnaast krijg ik meer aanvragen en bezoekers op mijn site.

Casper Rutges
Meubelmaker Casper Rutges

Joyce Sint Nicolaas Msl
Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen. We zijn volledig ontzorgd.

Thijs Afink
Restaurant Van de Straat

Joyce Sint Nicolaas Msl
WebNexus biedt value for money, werkt snel, begrijpt wat je bedoelt en denkt altijd mee. Voor mij was de samenwerking een schot in de roos.

Léon Kaiser
Kaiser Legal

Geïnteresseerd in ons KickStart pakket?

Wat je kunt verwachten:

 • Een vrijblijvende offerte en persoonlijk gesprek met een van onze teamleden
 • Inzicht in de mogelijkheden van ons template en een eerlijk advies of ons kickstart-pakket voor jou geschikt is
 • Het adviesgesprek is ongeveer 10 minuten
 • Na afloop een samenvatting van het gesprek per e-mail met eventuele actiepunten

Is de offerte en het adviesgesprek vrijblijvend?

Absoluut, het gesprek en de offerte zijn gratis en vrijblijvend! Je zit nergens aan vast. In plaats van bakken met geld uit te geven aan marketing kiezen we er juist voor om te investeren in gratis adviesgesprekken en bedrijven écht verder te helpen met de bouw van hun website.

Vraag een gratis offerte aan

Laat je contactgegevens achter en wij nemen gratis en vrijblijvend binnen 24 uur contact met je op! 

Joep Franssen | Webadviseur
joep@webnexus.nl