Wat onze klanten zeggen

op basis van 50+ reviews.

WebNexus biedt value for money, werkt snel, begrijpt wat je bedoelt en denkt altijd mee. Voor mij was de samenwerking een schot in de roos.

LÉON KAISER
Kaiser.legal

Goed en snel werk geleverd. Super om zaken te doen met deze jongens die daadwerkelijk iets doen in plaats van alleen te praten. Erg aan te bevelen!

ARTHUR WIJNSCHENK
Movers-Shippers

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen. We zijn volledig ontzorgd.

THIJS AFINK
Restaurant van de Straat

Joep en Boris hebben voor mij een website opgezet waar ik zeer blij mee ben. Ik had zelf geen idee over de vormgeving, maar Boris heeft een prachtige opzet gemaakt zodat de website vast online kon gaan.

BABETTE MEIJER
Bab’s Ink Saloon

WebNexus heeft binnen een week de website – danieldojcinovic.com – gemaakt. Topkwaliteit website, heel professioneel, buitengewoon prettig contact, en een fantastische prijs-kwaliteit verhouding.

DANIËL DOJČINOVIĆ
Singer, songwriter en acteur

WebNexus bouwde de website voor het Koninklijk Nederlands Instituut Rome. Ze zijn erg betrouwbaar en heel prettig in de communicatie.

ARTHUR WESTSTEIJN
Koninklijk Nederlands Instituut Rome

Creatief, out of the box, initiatiefrijk en meedenkend. De wensen van MiCare Amersfoort hebben Joep en Boris uitstekend vervuld.

RALPH VISKAAL
Micare Amersfoort

Zeer positieve ervaring met Joep en Boris. Altijd bereikbaar, verstand van zaken en denken goed mee. Daarnaast eerlijk en realistisch over de mogelijkheden die zij kunnen verwezenlijken. Top!

JULIAN NOTENBOOM
Trendfield

Samen met Joep hebben we via Teamviewer en Skype verschillende sessies gehad en ik ben uiteindelijk meer dan 100% tevreden over het resultaat, alsook het handelen van Joep.

ROBERT KREUZE
Bella Umbria

Webnexus heeft voor mij mijn website geheel vernieuwd en geoptimaliseerd voor Google. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Daarnaast krijg ik meer aanvragen en bezoekers op mijn site.

CASPER RUTGES
Meubelmaker Casper Rutges

Joep is duidelijk, betrouwbaar en snel in de samenwerking!

WILMA BIEMOLD
Loeq Media

Een vlot en professioneel bedrijf. Ook denken ze graag met ons mee hoe we het beste onze doelstellingen kunnen bereiken.

MENNO WIELHOUWER
2daysmood

Prettig bedrijf dat onze website in zeer korte tijdsspan heeft opgezet. Niet te beroerd om tot laat te werken als er een deadline gehaald moet worden.

TARIQUE ARSIWALLA
Protix Biosystems

Joep en Boris van WebNexus hebben voor ROVENZO Hypotheken een prima en toegankelijke site gebouwd. De reacties van onze klanten bevestigen dit! Prettig contact met Joep en Boris die snel van begrip zijn.

EGBERT VAN DER VEN
Rovenzo Hypotheken

Het persoonlijk contact was erg prettig en ook qua advies wat wel/niet te doen was zeer goed. Ik ben echt heel erg tevreden over de uitstraling en prestaties van de website. Absoluut een aanrader!

ROBIN SAGEHOMME
Watchera

Facebook

Facebook

 

Google Mijn Bedrijf

Google mijn bedrijf

 

Marktplaats

Marktplaats