Maatschappelijke projecten

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde projecten met aantrekkelijke kortingen.

Stichting Sports 4 Society

Mensenzijnnatuur
Stichting Sports 4 Society richt zich op het creëeren van een duurzame sociale verbinding tussen nieuwkomers en Nederlanders met sport als verbindende factor. Het initiatief draagt bij aan de integratie en harmonisatie binnen de maatschappij door sportmiddagen te organiseren in samenwerking met het Alfa-college Sport en Bewegen Assen en het COA Assen! Wij hebben (als donatie) de complete website voor deze stichting gebouwd.
Mensenzijnnatuur
Dementienetwerkgroningen

Dementie Netwerk Groningen & Dementie Netwerk Nederland

Dementienetwerkgroningen
Op dit moment zijn wij druk bezig met een opdracht voor het stichting Dementie Netwerk Nederland. We hebben het afgelopen jaar ook de website van Dementie Netwerk Groningen gebouwd.

Stichting Mens en zijn Natuur

Mensenzijnnatuur
Dit is eveneens een stichting waar wij het afgelopen jaar ons hard voor hebben ingezet. We hebben de complete website gebouwd en ondergebracht bij onze hosting. Stichting Mens en zijn Natuur steunt projecten die bijdragen aan het welzijn, leefbaarheid, natuureducatie en -behoud in de gemeente De Bilt en omgeving.
Mensenzijnnatuur
Lukashuis Final

Het LukasHuis

Lukashuis Final
Het LukasHuis is een vakantiehuis in Ommen dat bij uitstek geschikt is voor gezinnen waar één van de kinderen een mobiliteitsbeperking heeft. Jan Jaap en Linda hebben dit huis samen met hun ouders gebouwd om niet alleen hun eigen kinderen (die een spierziekte hebben) maar ook andere gezinnen een fijne vakantieplek te bieden.
Joep Franssen

Joep Franssen

Webdesign

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde initiatieven door het geven van kortingen. Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen?

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde initiatieven door het geven van kortingen.