Maatschappelijke projecten

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde projecten met aantrekkelijke kortingen.
Overstag

Overstag & Sociaal Verbonden

Overstag

Beide projecten zijn gericht op het leveren van sociale impact. Het doel: het koppelen van talentvolle mensen, die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, aan werkgevers. Veel mensen zitten doodongelukkig met een uitkering thuis terwijl ze tal van talenten hebben, daar willen deze initiatieven wat aan doen. Een win win situatie dus. Wij hebben de websites gerealiseerd.

Stichting Mens en zijn Natuur

Mensenzijnnatuur
Dit is eveneens een stichting waar wij het afgelopen jaar ons hard voor hebben ingezet. We hebben de complete website gebouwd en ondergebracht bij onze hosting. Stichting Mens en zijn Natuur steunt projecten die bijdragen aan het welzijn, leefbaarheid, natuureducatie en -behoud in de gemeente De Bilt en omgeving.
Mensenzijnnatuur
Dementienetwerkgroningen

Dementie Netwerk Groningen & Dementie Netwerk Nederland

Dementienetwerkgroningen
Op dit moment zijn wij druk bezig met een opdracht voor het stichting Dementie Netwerk Nederland. We hebben het afgelopen jaar ook de website van Dementie Netwerk Groningen gebouwd.

Het LukasHuis

Lukashuis Final
Het LukasHuis is een vakantiehuis in Ommen dat bij uitstek geschikt is voor gezinnen waar één van de kinderen een mobiliteitsbeperking heeft. Jan Jaap en Linda hebben dit huis samen met hun ouders gebouwd om niet alleen hun eigen kinderen (die een spierziekte hebben) maar ook andere gezinnen een fijne vakantieplek te bieden.
Lukashuis Final
Joep Franssen

Joep Franssen

Webdesign

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde initiatieven door het geven van kortingen.

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde initiatieven door het geven van kortingen.