Maatschappelijk Bewust

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde projecten.

      

Met trots kunnen we zeggen dat we de afgelopen drie jaar ook maatschappelijk ons steentje hebben bijgedragen aan sociale en duurzame projecten. Onlangs hebben we in opdracht van Derrick Bijker en Inge Prenner twee websites mogen bouwen. Zowel de website voor Overstag.nl als Sociaalverbonden.nl hebben we in maart 2018 ontworpen en gebouwd.

Beide projecten zijn gericht op het leveren van sociale impact. Het doel: het koppelen van talentvolle mensen, die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, aan werkgevers. Veel mensen zitten doodsongelukkig met een uitkering thuis terwijl ze tal van talenten hebben, daar willen deze initiatieven wat aan doen. Een win win situatie dus.  

Dit is eveneens een stichting waar wij het afgelopen jaar ons hard voor hebben ingezet. We hebben de complete website gebouwd en ondergebracht bij onze hosting. Stichting Mens en zijn Natuur steunt projecten die bijdragen aan het welzijn, leefbaarheid, natuureducatie en -behoud in de gemeente De Bilt en omgeving. 

 

Stichting Dementie Netwerk Nederland

Op dit moment zijn wij druk bezig met een opdracht voor het stichting Dementie Netwerk Nederland. We hebben het afgelopen jaar ook de website van Dementie Netwerk Groningen gebouwd.

 

Heb je interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.


Joep Franssen
joep@webnexus.nl
0624564983

Joep Franssen

Webdesign

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde initiatieven door het geven van kortingen.

Wij steunen maatschappelijk verantwoorde initiatieven door het geven van kortingen.