Website laten maken door Studenten

Wij zijn gevestigd in Groningen en werken voor klanten uit binnen- en buitenland. Ook ambitieuze bedrijven en organisaties uit andere delen van Nederland en België helpen we graag aan een complete website.

Webdesign door studenten

Jouw doel is ons doel. Ook wij vinden namelijk dat een website zichzelf moet terugverdienen. Met aantrekkelijke knoppen, korte laadtijden en gebruiksvriendelijke contactformulieren zorgen wij ervoor dat jouw website professionaliteit uitstraalt en nieuwe klanten aantrekt.

Wij zijn er ook voor je nadat de website online staat. Dan begint namelijk pas het echte werk. Wij werken graag samen met je aan de groei van jouw bedrijf. Extra functionaliteiten en nieuwe teksten kunnen we altijd toevoegen. Een goede nazorg staat hoog in ons vaandel.

Klanten geven ons klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign op basis van 50+ reviews.

Website laten maken

Goedkope website laten ontwerpen door ervaren studenten

Goedkoop een website laten maken door studenten? Het klinkt als een klusje dat even gemakkelijk, snel en betaalbaar uitbesteed moet worden én waar kwalitatief gezien niet de hoogste eisen aan worden gesteld. Ohja, en het moet even ‘tussen de bedrijven door’ gebeurd zijn. Dat is in ieder geval wat we van veel klanten vooraf te horen kregen die ons benaderde om een website op te zetten. WebNexus bestaat immers uitsluitend uit een aantal jonge en ambitieuze studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Wij stappen op deze aanvragen uiteraard maar al te graag in. Echter, we overtreffen het verwachtte niveau van professionaliteit, nazorg en bereikbaarheid. Ondanks het feit dat we een druk sociaal leven hebben, zetten we onze klanten op de eerste plek en werken we vaak buiten de reguliere 9-5 structuur. Flexibiliteit staat voorop en maakt ons uniek. Daarom krijgen we 4.5 ster op basis van meer dan 50 klantbeoordelingen.

Wil je ook graag met ons samenwerken? Dan horen we graag van je! Doe gerust een offerte aanvraag en dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Direct een offerte aanvragen

Joep Franssen
Boris de Jong

Complete website laten maken door studenten?

Wat onze klanten zeggen..

WebNexus bouwde een nieuwe website voor het Koninklijk Nederlands Instituut Rome en leverde prima kwaliteit: betrouwbaar, behulpzaam en heel prettig in de communicatie. Van harte aanbevolen!

ARTHUR WESTSTEIJN

klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign

Wij hebben een website laten ontwikkelen door WebNexus, deze is zonder problemen snel opgeleverd en was volledig naar wens zoals wij het graag zouden willen.

VINCENT GORISSEN

klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign

Joep heeft ons fantastich geholpen door ons een geschikte kandidaat voor te stellen voor een ingewikkelde klus. Echt een aanrader!

EVELIEN CIOLINA

klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign

Voorbeelden

All-in websites die we onlangs hebben opgeleverd.

Protix_final
Restaurantvandestraat_final
Moversshippers_final

Meer klanten uit je website halen?

Binnen 24 uur versturen we je onze offerte. Deze is geheel vrijblijvend en gratis.


Binnen één werkdag reactie

op basis van 50+ reviews

Uitstekende nazorg

Wees je concurrent voor ?

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons aanbod binnen 24 uur in je mailbox.

  • Binnen één werkdag reactie
  • op basis van 50+ reviews
  • Uitstekende nazorg
  • Wees je concurrentie voor ?