Webdesign [plaats]

Wij zijn gevestigd in Groningen, maar werken voor MKB’ers door heel Nederland. Ook ambitieuze bedrijven en organisaties uit [plaats] helpen we graag aan een complete website.

webnexus_webdesign (1)

Website laten maken [plaats]

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel webdesignbureau? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen websites die je concurrenten doen verbluffen.

Vinkje Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet.
Vinkje Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren.
Vinkje Compleet. Professioneel. Winstgevend.

Wij krijgen klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign op basis van 50+ klantbeoordelingen.

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen.

Thijs Afink, Restaurant Van de Straat

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen.

Thijs Afink, Restaurant Van de Straat

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen.

Thijs Afink, Restaurant Van de Straat

Jouw website laten maken in [plaats]

De grote zoektocht is begonnen. Je bent net je eigen bedrijf begonnen in [plaats] en je wil graag een webdesigner inhuren om je website te laten maken. Ofwel, je hebt al een website, maar deze is niet meer van deze tijd en kan een fris jasje goed gebruiken. Het liefst een beetje betaalbaar en op korte termijn opgeleverd.

Klopt dit geschetste plaatje? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Waarom zijn wij jouw ideale webdesignbureau?

Wij bouwen jouw complete website binnen twee weken tegen een eenmalig laag tarief. Kortom, een maatwerk website tegen de kosten van een kant-en-klaar pakket.. Hoe kan dat? We hechten waarde aan het bedienen van onze klanten, maar hebben geen behoefte aan dure kantoren, lease-auto’s en maken dus nauwelijks kosten. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Webdesign traject

Zodra een website opgeleverd is, blijven we bereikbaar voor al je vragen. Een goede nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent op zoek naar een webdesignbureau dat met je mee kan groeien. Dat is geen probleem. Nieuwe functionaliteiten of modules kunnen ook op een later moment altijd ingebouwd worden.

Daarnaast zijn we vrijwel op alle sociale kanalen bereikbaar en hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit. Omdat we naast het bouwen van websites ook studeren, zijn we flexibel en vinden we het geen probleem om in de avonduren te werken. Ook in het weekend zijn we goed bereikbaar.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een webdesignbureau? Bel 06-24564983 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!


Velden met een * zijn verplicht

Wij maken ook websites voor ondernemers uit:

Alkmaar
Haarlem
Leiden
Katwijk
Rotterdam
Almere
Hoofddorp
Amstelveen
Zaandam

Het traject

1. We maken een persoonlijke offerte

Zodra wij de gegevens ontvangen hebben, stellen we een persoonlijke offerte voor je op. Deze zal dezelfde dag nog in je mailbox verschijnen.

2. Offerte in je mailbox

Vervolgens ligt de bal bij jou 🙂 Neem gerust de tijd om onze offerte goed door te nemen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons natuurlijk mailen.

3. Website bestellen!

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, vinden we het heel prettig om even te bellen of face-to-face af te spreken om je wensen te bespreken. Zodra wij vervolgens het tekst- en beeldmateriaal ontvangen hebben, kunnen we direct aan de slag gaan.

Een website die zichzelf terugverdient

Door toenemend gebruik van smartphones wordt het steeds belangrijker dat jouw website mobielvriendelijk is. Een website die zich niet aanpast aan het scherm waarop het vertoond wordt, zal bezoekers wegjagen van je website. Gelukkig zorgen wij ervoor dat jouw website zich aanpast aan het scherm van mobiele telefoons, tablets en desktops :).

Voorafgaand aan het opzetten van een website bespreken we graag wat jouw wensen zijn en hoe je je website wil gaan inzetten in je marketingstrategie. Focus je je op lokale ondernemers in [plaats] of wil je met jouw website potentiële klanten uit het hele land bereiken? Jouw doel is ons doel. Ook wij vinden namelijk dat een website zichzelf moet terugverdienen. Met aantrekkelijke knoppen, korte laadtijden en gebruiksvriendelijke contactformulieren zorgen wij ervoor dat jouw website professionaliteit uitstraalt en nieuwe klanten aantrekt.

Conversiegericht webdesign en gemakkelijk zelf te beheren

Bij het opzetten van een website kijken we verder dan alleen het design. Technisch gezien moet het kloppen en daarnaast moet de website structureel goed in elkaar zitten. Je wil graag dat je website vindbaar wordt in Google en daarvoor moeten maatregelen getroffen worden. Zo zorgen wij ervoor dat de afbeeldingen op je website gecomprimeerd zijn wat de laadtijd ten goede komt. Uiteraard zonder dat ten koste gaat van de kwaliteit.

Zodra een website is opgeleverd, overhandigen we je de inloggegevens. Hiermee kun je gemakkelijk zelf aanpassingen maken op de website. We maken gebruik van WordPress dat zeer toegankelijk en gemakkelijk in gebruik is. Mocht je aanpassingen na afloop van het traject liever door ons willen laten doorvoeren, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Boris de Jong

Boris de Jong

Webdesigner

Website laten maken in [plaats]? Wat wij jouw beloven..

Mobielvriendelijk design

Social Media koppelingen

f

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Integratie van contactformulieren

{

Call-to-action buttons

Razendsnelle laadtijd

Uitstekende nazorg en goede bereikbaarheid

Google maps integratie

j

Zelf aanpassingen kunnen maken

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website bij jullie laten hosten?

Yes! Wij bieden de mogelijkheid om je website bij ons te laten hosten. Mocht je het all-in website pakket bij ons afnemen, dan kan je direct via ons je domeinnaam aanschaffen en hosting uitbesteden. Voor 10 euro per maand regelen we de domeinregistratie, hosting, backups, software-updates en sturen we je een maandelijkse rapportage. Kortom, wij bieden je een écht compleet website pakket.

Wat doen jullie anders dan andere webdesignbureaus?

Wij zijn webdesigners uit Groningen. Dat schrikt ondernemers vaak onterecht af. Face-to-face meetings met klanten hebben we vrij zelden, maar daar schuilt juist onze grote kracht. We werken zeer efficiënt, bellen en mailen vrijwel uitsluitend met klanten en kunnen daardoor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding bieden. We zijn nog niet vastgeroest in bepaalde bedrijfsculturen en studeren nog. Binnen twee weken bouwen we een professionele website met CMS voor je. We krijgen niet voor niks 4.5 sterren op basis van meer dan 50 klanten uit binnen- en buitenland.

Hoe snel leveren jullie websites?

Zodra wij het tekst- en beeldmateriaal van een klant ontvangen hebben, bouwen we een volledige website binnen twee weken tijd. De eerste versie staat vaak al binnen vijf dagen klaar op een testlocatie waarna we de feedback van de klant de daaropvolgende week doorvoeren.

Ik wil een website laten maken. Hoe ziet het ontwikkelingsproces eruit?

In een notendop gaat dit proces als volgt. Jij levert teksten, foto’s en overig materiaal aan en wij beginnen met bouwen. Eventueel stuur je mooie voorbeelden mee van websites die vergelijkbaar zijn met hetgeen jij voor ogen hebt. Zodra we dit materiaal ontvangen hebben, gaan we aan de slag. We bouwen een eerste opzet die je kan bekijken op een testlocatie. Deze passen we vervolgens aan totdat jij volledig tevreden bent. Vervolgens zetten we deze locatie live en kan jij online gaan knallen! Wil jij met ons samenwerken? Stuur dan een offerteaanvraag!

Ik wil een webwinkel laten bouwen. Doen jullie dit ook?

Jazeker, geen enkel probleem. We hebben al meerdere webshops ontwikkeld. We werken met Woocommerce en kunnen betalingen koppelen aan een Mollie account. Mocht je hierin interesse hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Ik wil beter scoren in Google. Maken jullie mijn website online vindbaar?

Het online vindbaar maken van een website wordt ‘SEO’ genoemd. Oftewel, Search Engine Optimization (NL: Zoekmachine Optimalisatie). Dit proces bestaat uit twee onderdelen: on-page en off-page optimalisatie. Het eerste gedeelte bestaat uit het optimaliseren van de website wat betreft snelheidsperformance en goede designstructuur.

Het tweede gedeelte gaat om het realiseren van een reputatie door het verkrijgen van backlinks (mensen die linkjes plaatsen naar jouw website op social media of hun eigen website). Wij zorgen dat de website structureel goed staat om online gevonden te worden. Voor het tweede gedeelte van de zoekmachine optimalisatie kunnen we je doorverwijzen naar bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Ja, dat kan! Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS (beheersysteem) dat makkelijk in gebruik is. Hierdoor kan jij straks zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen. Mocht dit toch lastiger zijn dan gehoopt, dan bieden we je uiteraard ondersteuning. Een goede nazorg staat hoog in ons vaandel.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Mocht je vraag niet in deze sectie staan, dan beantwoorden we deze natuurlijk alsnog graag! Schroom niet om ons contactformulier in te vullen, zodat we binnen 24 uur je vraag alsnog kunnen beantwoorden.

Joep Franssen

Joep Franssen

Webdesign

Heb je behoefte aan een succesvolle website? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Heb je behoefte aan een succesvolle website? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!