SEO bureau Huizen

Wij zijn jonge SEO specialisten en webdesigners uit Groningen, maar werken voor MKB’ers door heel Nederland. Ook ambitieuze bedrijven en organisaties uit Huizen helpen we graag aan een SEO traject op maat.

SEO Consultant

Zoekmachine optimalisatie Huizen

Ben je op zoek naar betrouwbare en professionele SEO specialisten? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij maken jouw website beter vindbaar, zodat je meer relevante bezoekers naar je website zal trekken.
webdesign Emmen
Vinkje Maatwerk SEO trajecten.
Vinkje Meer bezoekers en conversies genereren.
Vinkje Compleet. Professioneel. Winstgevend.
Wij krijgen klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign op basis van 50+ klantbeoordelingen.

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen.

Thijs Afink, Restaurant Van de Straat

Ik heb goede ervaring met de diensten van WebNexus. Maatwerk tegen een laag tarief, top!

Danny Verhoeven, Kantoorruimtevinden.nl

Professionele jongens. Ze zijn makkelijk te benaderen en reageren en handelen snel naar de gewenste actie met een super resultaat!

Mirthe Booyink, MiCare Amersfoort

Jouw SEO bureau in Huizen

De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen nadat je hebt gezocht op ‘SEO bureau Huizen’, ‘SEO consultant Huizen’ of ‘SEO specialist Huizen’. Je bent op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen beter vindbaar in Google te worden, zodat je meer relevante bezoekers naar je website zal trekken.

Klopt dit geschetste plaatje? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Waarom zijn wij jouw ideale SEO specialisten?

Wij zijn jong, ambitieus en leergierig. We hebben reeds meer dan 100 ondernemers, groot en klein, geholpen aan een website of hogere posities in Google. Omdat we ervaren zijn in zowel webdesign als SEO kunnen we deze krachten goed bundelen.

Veel ‘pure’ zoekmachine optimalisatiebureaus schieten namelijk tekort zodra ze wijzigingen willen maken aan een website. Wij kunnen met deze gebundelde kennis zowel on-page (wijzigingen aan website) als off-page (linkbuilding) zoekmachine optimalisatie realiseren. Dit onderscheidt ons. Bij andere SEO consultants betaal je vaak dubbele kosten, omdat de SEO specialist wijzigingen voor de website doorcommuniceert aan je webdesignbureau en deze dus ook werkzaamheden zal moeten verrichten.

Wij kunnen deze wijzigingen echter in veel gevallen zelf doorvoeren, zodat de kosten beperkt blijven tot hetgeen wij maandelijks offreren.

SEO traject

SEO trajecten hebben een looptijd van meer dan drie maanden, omdat er dan pas concreet resultaat te zien valt. Onze SEO specialisten monitoren voortdurend hoe goed je website presteert wat betreft online vindbaarheid voor de beoogde zoekwoorden en koppelen dit in onze maandelijkse rapportages terug.

Working with the guys from Webnexus is great! Very professional, very quick. Besides delivering what you ask for, they are ready to think along with you to find the best way to achieve your goals. Highly recommended!
2daysmood Online
2daysmood Online
16:36 05 Jul 17
Great guys that turned around our website in short timeframe. Not afraid to work till late if needed for deadline. Thumbs up.
tarique arsiwalla
tarique arsiwalla
19:32 01 Feb 17
Ik heb goede ervaring met de diensten van WebNexus. Ze bouwen goede kwaliteit website binnen no-time. Maatwerk tegen een laag tarief, top!
Danny Verhoeven
Danny Verhoeven
15:20 04 Jan 18
Ik kan Webnexus iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 webdesigners absoluut niet zeggen!
Robert Kreuze
Robert Kreuze
16:48 17 Dec 17
Meesterlijke kwaliteiten zijn hier te vinden afz een zeer tevreden klant.
Jeremy van der plaats
Jeremy van der plaats
13:34 14 Nov 17
Professionele jongens. Ze zijn makkelijk te benaderen en reageren en handelen snel naar de gewenste actie met een super resultaat!
Mirthe Booyink
Mirthe Booyink
17:01 10 Jan 18
Hele fijne samenwerking! Ik ben heel blij met mijn website! Top bedankt mannen:)
Farahnazh R
Farahnazh R
15:12 11 Jan 18
WebNexus heeft een supersite voor ons gebouwd. Erg leuke en professionele jongens die weten wat je nodig hebt. Ze luisteren goed (zeldzame eigenschap) en maken de site zodat het perfect aansluit bij wat jij voor ogen had. Absolute aanrader!!
Ben De Koe
Ben De Koe
09:02 27 Jan 18
Via mijn andere werk was ik in aanraking gekomen met Joep en Boris van Webnexus. Dit was en is nog steeds een positieve ervaring. Toen er mij gevraagd werd om voor het bedrijf Passione a Pedali de website te maken, heb ik meteen Boris en Joep om advies gevraagd. Aanvankelijk wilde ik zelf het meeste werk doen (overijverig als ik ben), maar uiteindelijk had ik de hulp van Boris en Joep toch wel nodig en niet alleen vanwege de tijdsdruk. Zij leverden een super mooi en strak raamwerk, die ik daarna volledig zelf heb kunnen aanvullen, wat ik ook graag wilde. Ze staan altijd voor je klaar, zijn niet snel van hun stuk gebracht en weten van aanpakken.
Martine Nieuwenhuis
Martine Nieuwenhuis
13:28 30 Jan 18
Super aardige mannen die weten wat belangrijk is.Ik zat op een dood spoor met het maken van mijn website. Joep & Joep en Boris hebben de boel vlot getrokken en 100% verbeterd.Leuke boys die weinig slapen, zijn altijd voor je bezig. Ze blijven vriendelijk, zelfs als ik soms een (te) kort berichtje stuur. We zijn nog niet klaar, want de site moet rustig aan verder ontwikkeld en doorgebouwd worden. Contact gaat via Whats App en email, wat zeer prettig is voor mij omdat ik in Vietnam werk. Alhoewel ik de site veel goedkoper in Vietnam kan laten maken, weet ik zeker dat ik goed zit bij WebNexus en hoop nog jaren lang plezier van mijn nieuwe web-vrienden te hebben. Top werk mannen ! Cam on rat nhieu ! Frank Winkelman
inside saigon
inside saigon
16:32 05 Feb 18
Ik ben erg blij met de webshop die webnexus voor mij gemaakt heeft! Ze geven erg goede service en snappen mijn behoeften goed. Alleen maar lof!
A. Pals
A. Pals
18:36 03 Apr 18
Ik ben erg tevreden over de ondersteuning van WebNexus bij het opzetten van onze website. Joep en Boris hebben goed naar onze wensen geluisterd en stonden open voor onze opmerkingen, zodat we samen een fraaie en goedwerkende site hebben gebouwd. Het betrof een website voor een Europees project, en ook onze partners waren enthousiast over de professionele look&feel van de site. Ik kan Webnexus van harte aanbevelen.
André Rosendaal
André Rosendaal
14:44 04 Apr 18
Snelle communicatie en goede kwaliteit. Geen 9 tot 5 mentaliteit, wat in dit geval erg fijn was!
Max van Hasenbroek
Max van Hasenbroek
12:52 19 Jun 18
Boris en Joep van Webnexus hebben in korte tijd de website van meubelmakerij Casper Rutges geheel vernieuwd en aangepast aan de huidige standaard. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Hun communicatie is kernachtig, doeltreffend en zonder pretenties, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom, ik kan webnexus van harte aanbevelen.
Casper Rutges
Casper Rutges
19:38 17 Jul 18
Joep en Boris van WebNexus leveren uitstekend werk! Ze hebben veel kennis, denken met je mee en zijn heel flexibel. Fijn samenwerken!
Joyce
Joyce
12:46 31 Jul 18
Deze digibeet is perfect geholpen door Joep & Joep. Aanrader!
Kee Huidekoper
Kee Huidekoper
11:29 02 Aug 18
Website laten ontwikkelen door WebNexus.nl Wij zijn erg tevreden over de geleverde resultaat.WebNexus.nl levert snel en goede maatwerk websites.Zei begrijpen erg goed wat de klant wil en zijn vlot in actie ondernemen.Echt een aanrader dus van ons kant een dikke 10.
FixEnjoy Bouwservice Amsterdam
FixEnjoy Bouwservice Amsterdam
19:45 04 Nov 18
Wij zijn tevreden over het eindresultaat van greenads.nu.Tevens nette prijzen.
Machiel Zwarts
Machiel Zwarts
10:50 05 Nov 18
Uitstekende en vooral vriendelijke hulp. Experts op het gebied van SEO met een goed gevoel voor wanneer iets volledig voor de klant kan worden opgepakt en wanneer enkel persoonlijk advies het meest passend is.
Siebren Hazelhoff Roelfzema
Siebren Hazelhoff Roelfzema
22:10 12 Jan 19
De mannen van Webnexus ontzorgen tot in het laatste detail en doen wat ze beloven. Erg tevreden over de snelheid, het efficiënte proces, de open en eerlijke communicatie én het resultaat. Dat ziet er gaaf uit!
Ruud Kruip
Ruud Kruip
18:32 18 Jan 19

Onze werkwijze

We vertellen je graag hoe wij te werk gaan en wat je van ons SEO-traject kunt verwachten. 

1. Kennismaking

We horen graag wie je bent en welke doelgroep je met je website wil bereiken. Vervolgens kunnen we aan de slag met een zoekwoordenonderzoek en doen we een concreet voorstel.

2. Strategie bepaling

Zodra we bepaald hebben op welke zoekwoorden we online vindbaar willen worden, gaan we aan de slag met linkbuilding, content creatie en de technische optimalisatie van de website.

3. Terugkoppeling

Maandelijks koppelen we terug wat de geboekte resultaten zijn. Dit doen we aan de hand van rapportages en tools die de posities in Google meten voor de beoogde zoekwoorden.

Wat zit er in ons SEO pakket? 🏆

 
Zoekwoordenonderzoek vooraf om te bepalen welke zoektermen interessant voor jouw business zijn. ✅
Wij realiseren kwalitatief goede backlinks die je hoger in Google helpen. ✅
Het verbeteren van de webteksten waardoor ze beter toegespitst zijn op de relevante zoekwoorden. ✅
Het optimaliseren van de laadsnelheid van je website, want daar houdt zowel de bezoekers als Google van. ✅
Uitgebreide monitoring en maandeljikse overzichtelijke rapportages van de resultaten. ✅
We zorgen voor een goede interne linksstructuur bij iedere pagina. ✅

 

* En nog veel meer zoals: het optimaliseren van de meta gegevenssitemap aanmelden bij Google Webmaster Tools en de URL-structuur verbeteren. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij je kan bezighouden met waar jij goed in bent 😉

 

SEO

ALCO BEVEILIGING

Case

Voor Alco Beveiliging hebben we een aantal mooie resultaten geboekt. Zij zijn gespecialiseerd in camerabewaking bij festivals en evenementen.

Behaalde resultaten:
Nr. 1 op 'Cameratoezicht evenementen'
Nr. 1 op 'Camerabeveiliging festivals'
Nr. 1 op 'Camerabewaking evenementen'
Nr. 1 op 'Camerabewaking festivals'

Gratis SEO-check aanvragen

SEO case Alco optimalisatie
Joep Franssen

Joep Franssen

Webdesign & SEO Consultant

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat?

Doe de gratis SEO-check