Je eigen Onepage website voor slechts 299 euro

Meer omzet en leads nodig? Onze onepage websites leveren je meer klanten op! Voor slechts 299 euro zetten wij binnen twee weken een onepage website voor je op. Laat nu jouw onepage website bouwen

Ideaal voor kleine websites

Meer dan je online visitekaartje

Een onepager is een website die bestaat uit één pagina. Deze pagina beschikt over alle benodigde functionaliteiten en een professioneel design. Door een goede mix van tekst, afbeeldingen en klantenervaringen kan je onepager een essentieel onderdeel worden van je online marketingstrategie.

Wat is een Onepage?

Een onepager is een website met slechts één pagina. Met de volgende functionaliteiten: contact formulier, knoppen, Google maps kaart en afbeeldingen.

Hoe werkt het?

Jij levert de teksten aan en wij doen de rest. Wij verzorgen het design, implementeren contactformulieren en knoppen en maken een zakelijk e-mailadres voor je aan.

Wat kost het?

Eenmalig 299 euro. Daarnaast kun je een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten voor 10 euro per maand. Dan zorgen we er eveneens voor dat je website een SSL-certificaat krijgt.

Waarom kiezen voor een onepager?

Het is overzichtelijk: één pagina, met alle informatie.
We scrollen liever dan dat we klikken. Onepagers kosten daarom minder inspanningen van de bezoeker.
Een onepage website werkt als een succesvolle sales funnel. Eerst informeren, dan amuseren en vervolgens converteren.
Ideaal voor het lanceren van (social media) acties!
Makkelijker om de aandacht van de bezoeker vast te houden. Een onepager heeft namelijk de perfecte variatie tussen beeld en tekst
Weinig onderhoud nodig!
Nog niet overtuigd? Lees de 10 redenen om voor ons te kiezen


50+ reviews.

Creatief, out of the box, initiatiefrijk en meedenkend. De wensen van MiCare Amersfoort hebben Joep en Boris uitstekend vervuld.

Ralph Viskaal

Ralph Viskaal

“Prettig bedrijf dat onze website binnen een zeer korte tijdsspan heeft opgezet. Niet te beroerd om tot laat te werken als er een deadline gehaald moet worden. Thumbs up!”

Tarique Arsiwalla | Protix Biosystems

Joep Franssen

Webdesign

Heb je behoefte aan een succesvolle website? Stuur ons dan direct een berichtje!

Onepage Website
4.9 (97.5%) 16 votes