Over WebNexus

Een jong en fris internetbureau opgericht door Groningse studenten

WebNexus is in 2015 opgericht door twee Groningse studenten. Met als doel: het helpen van MKB’ers aan een succesvolle website tegen een eerlijk tarief. Geen dure kantoren, auto’s of andere overheadkosten. Gewoon een aantal ambitieuze studenten van de Rijksuniversiteit Groningen met oog voor kwaliteit.

Onze visie.

We begonnen als full-service internetbureau dat zich richtte op het bouwen van low-budget websites, schrijven van webteksten en zoekmachine optimalisatie voor startende ondernemers. We kwamen er al vrij snel achter dat onze kracht niet bij het schrijven van webteksten lag. Dit lieten we daarom liever door een andere partij doen. De focus verschoof dus volledig naar webdesign en het online vindbaar maken van websites (SEO).

On the road kregen we steeds meer interesse in het ontwerpen van websites en het optimaliseren van de website wat betreft laadsnelheid en conversie-optimalisatie. Deze nauwere focus heeft ons doen besluiten om ook de zoekmachine optimalisatie van klanten bij een andere partij neer te leggen.

Doordat we ons volledig bezighouden met één dienst, durven we te beweren dat we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Dat maakt ons anders dan veel andere internetbureaus.

Sindsdien zit de ontwikkeling in een stroomversnelling. De kwaliteit is aanzienlijk beter geworden en we kunnen daardoor logischerwijs steeds grotere en complexere projecten aannemen. Zo zijn we bijvoorbeeld naar Rome gevlogen om de website voor het Koninklijk Nederlands Instituut in Rome te bouwen.

De afwisseling tussen grote en kleine projecten maakt het werk voor ons leuk en afwisselend. We hechten veel waarde aan flexibiliteit, alsook snel handelen. Geen bureaucratisch onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan. 

We hebben al meer dan 50 positieve ervaringen ontvangen met een gemiddelde van 4.5 ster. Dat geeft ons voldoening 🙂 Wil je ook met ons samenwerken?

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.


Joep Franssen
joep@webnexus.nl
0624564983

Ons team

Joep Franssen

Webdesigner

Dagelijks houd ik me bezig met webdesign en conversie optimalisatie. Ik analyseer gedrag van bezoekers en gebruik deze data om nog meer rendement uit een website te halen.

Boris de Jong

Webdesigner

Mijn interesse ligt voornamelijk bij het ontwerpen en vervolgens bouwen van websites. Met als speerpunten: het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de functionaliteit.

Vacature

Webdesigner

Lijkt je het leuk om voor WebNexus te werken en heb je ervaring met webdesign (HTML, PHP & CSS) en het WordPress CMS? Stuur ons dan gerust een mailtje (hello@webnexus.nl) of appje!

Onze vakbekwame freelancers

Andele Swierstra

Webdesigner

Joep de Jong

Programmeur

Christan Hakkert

Filmproducties

Wat onze klanten zeggen

op basis van 50+ reviews.

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen. We zijn volledig ontzorgd.

THIJS AFINK
Restaurant van de Straat

Prettig bedrijf dat onze website in zeer korte tijdsspan heeft opgezet. Niet te beroerd om tot laat te werken als er een deadline gehaald moet worden.

TARIQUE ARSIWALLA
Protix Biosystems

WebNexus biedt value for money, werkt snel, begrijpt wat je bedoelt en denkt altijd mee. Voor mij was de samenwerking een schot in de roos.

LÉON KAISER
Kaiser.legal

Joep Franssen

Webdesign

Heb je behoefte aan een succesvolle website?
Stuur ons dan direct een berichtje!

Heb je behoefte aan een succesvolle website?
Stuur ons dan direct een berichtje!