Over WebNexus

Een jong en fris internetbureau opgericht door Groningse studenten

SEO

WebNexus is in 2015 opgericht door twee Groningse studenten. Met als doel: het helpen van MKB’ers aan een succesvolle website tegen een eerlijk tarief. Geen dure kantoren, auto’s of andere overheadkosten. Gewoon een aantal ambitieuze studenten van de Rijksuniversiteit Groningen met oog voor kwaliteit.

Onze visie.

We hechten veel waarde aan flexibiliteit, alsook snel handelen. Geen bureaucratisch onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan. De afwisseling tussen grote en kleine projecten maakt het werk voor ons leuk en afwisselend.

We zitten vol energie om van jouw bedrijf een succes te maken. Ondanks het feit dat we nog studeren, hebben we reeds meer dan 100 websites opgezet en hebben we veel ervaring in webdesign opgedaan. Kortom, waar kunnen we je mee helpen?

Ons team

Joep Franssen

Webdesigner

Dagelijks houd ik me bezig met webdesign en conversie optimalisatie. Ik analyseer gedrag van bezoekers en gebruik deze data om nog meer rendement uit een website te halen.

Boris de Jong

Webdesigner

Mijn interesse ligt voornamelijk bij het ontwerpen en vervolgens bouwen van websites. Met als speerpunten: het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de functionaliteit.

Vacature

Webdesigner

Lijkt je het leuk om voor WebNexus te werken en heb je ervaring met webdesign (HTML, PHP & CSS) en het WordPress CMS? Stuur ons dan gerust een mailtje (hello@webnexus.nl) of appje!

Onze vakbekwame freelancers

Ashish

Webdesigner

Joep de Jong

Programmeur

Christan Hakkert

Filmproducties

Wat onze klanten zeggen

op basis van 50+ reviews.

Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen. We zijn volledig ontzorgd.

THIJS AFINK
Restaurant van de Straat

Prettig bedrijf dat onze website in zeer korte tijdsspan heeft opgezet. Niet te beroerd om tot laat te werken als er een deadline gehaald moet worden.

TARIQUE ARSIWALLA
Protix Biosystems

WebNexus biedt value for money, werkt snel, begrijpt wat je bedoelt en denkt altijd mee. Voor mij was de samenwerking een schot in de roos.

LÉON KAISER
Kaiser.legal

Joep Franssen

Webdesign

Heb je behoefte aan een succesvolle website?
Stuur ons dan direct een berichtje!

Heb je behoefte aan een succesvolle website?
Stuur ons dan direct een berichtje!