Over WebNexus

Een jong en fris internetbureau opgericht door Groningse studenten

Over ons

WebNexus is in 2015 opgericht door twee Groningse studenten. Met als doel: het helpen van MKB’ers aan een succesvolle website voor een eerlijke prijs. Geen dure kantoren, auto’s of andere overheadkosten. Gewoon een aantal ambitieuze studenten van de Rijksuniversiteit Groningen met oog voor kwaliteit.

We hechten veel waarde aan flexibiliteit en snel handelen. Geen bureaucratisch onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan. We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en organisaties en denken graag met je mee.

Ondanks dat we nog studeren, hebben we al meer dan 150 ondernemers aan een geslaagde website geholpen. Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Over WebNexus Groningen

Ons team

Joep Franssen WebNexus

Joep Franssen

Zoekmachine Optimalisatie

Boris de Jong WebNexus

Boris de Jong

Webdesign

Guus Achterweust WebNexus

Guus Achterweust

Webdesign

Feedback van klanten

Joyce Sint Nicolaas Msl
WebNexus heeft binnen een week de website – danieldojcinovic.com – gemaakt. Topkwaliteit website, heel professioneel, buitengewoon prettig contact, en een fantastische prijs-kwaliteit verhouding.

Daniël Dojčinović
danieldojcinovic.com

Joyce Sint Nicolaas Msl
Joep en Boris van WebNexus hebben voor ROVENZO Hypotheken een prima en toegankelijke site gebouwd. De reacties van onze klanten bevestigen dit! Prettig contact met Joep en Boris die snel van begrip zijn.

Egbert van der Ven
Rovenzo Hypotheken

Joyce Sint Nicolaas Msl
Creatief, out of the box, initiatiefrijk en meedenkend. De wensen van MiCare Amersfoort hebben Joep en Boris uitstekend vervuld.

Ralph Viskaal
Micare Amersfoort

Offerte aanvragen

Joep Franssen

Webdesign

Hulp nodig om online succes te boeken? Dan staat WebNexus voor je klaar.

Hulp nodig om online succes te boeken? Dan staat WebNexus voor je klaar.