WebNexus is een samenwerking aangegaan met Young Law. Young Law is een jong en dynamisch bedrijf dat betaalbaar juridisch dienstverlening verricht. Deze partij past goed bij onze waarden. Daar waar grote, formele advocatenkantoren vaak honderden euro’s offreren voor het maken van juridische documenten, probeert Young Law betaalbaar uitkomst te bieden.

Couponcode

Voor klanten van WebNexus heeft deze samenwerking het voordeel dat ze extra korting kunnen krijgen op maatwerk documenten van Young Law. Zo krijg je 5% korting op hun diensten met de couponcode “WebNexus”.

Over de samenwerking

De samenwerking is tweeledig gezien het feit dat de doelgroep enorm vergelijkbaar is. MKB’ers hebben zowel de behoefte aan een website als aan de juridische afhandeling daarvan. Onder meer Algemene Voorwaarden en Privacy Policies mogen op veel websites niet onbreken wanneer er data wordt verkregen (contactformulieren). Het samenstellen van dergelijke voorwaarden kan alleen met de juiste expertise uitgevoerd worden, om de validiteit van een juridisch document te waarborgen. Vandaar hebben we in Young Law een mooie, innovatieve en betaalbare samenwerkingspartner gevonden.

Het bedrijf wordt gerund door een aantal rechtenstudenten uit Utrecht. Flexibiliteit en kwaliteit staan dus hoog in het vaandel.

Noah Graves van Young Law zegt over de samenwerking: “Iedere ondernemer heeft vandaag ter dag een goede website nodig. Een website die representatief is voor jouw onderneming. Maar net zoals in de juridische wereld merken wij dat de wereld van de ontwikkelaars van websites, een wereld is met zeer uitlopende en hoge tarieven. Met WebNexus kunnen de klanten van Young Law nu tegen een vast en zeer laag tarief een goede website laten ontwikkelen. Andersom kunnen de klanten van WebNexus nu gebruik maken van de juridische diensten van Young Law. Bijvoorbeeld met een abonnement van €35,- per maand, waarbij je onbeperkt juridische documenten kan opstellen en onbeperkt juridisch advies kan krijgen van ons Legal Team. Met deze samenwerking kunnen wij de klanten van Young Law nog beter op weg helpen naar het begin van een succesvolle onderneming.”