Webdesign Haarlem

Wil jij een snelle, mooie, no-nonsense website?

Wij beloven jou een perfect werkende website op zowel mobiele als vaste apparaten. Bovendien zal de site altijd razendsnel laden en een professionele uitstraling hebben.

Website laten maken in Haarlem

Een goede website = meer klanten

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel webdesignbureau? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen websites die je concurrenten doen verbluffen.
webdesign Haarlem
Vinkje Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet.
Vinkje Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren.
Vinkje Compleet. Professioneel. Winstgevend.
Wij krijgen klantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesignklantbeoordeling webdesign op basis van 50+ klantbeoordelingen.

Webdesign
Haarlem

Op zoek naar webdesigners uit Haarlem?

Haarlem is een van de meest gerenommeerde steden van het land door haar prachtige grachten en wordt vaak gezien als één van de must see’s voor toeristen. Mede door haar prachtige musea en historische centrum heeft Haarlem veel te bieden. Daarnaast ligt deze stad op een aantrekkelijke plek in de randstad dichtbij de economische bedrijvigheid. Om die reden trekt deze stad veel bedrijven en ondernemers aan die zich van de concurrentie moeten onderscheiden. Aangezien een potentiële klant vaak de zoektocht via het internet begint, is het verstandig om een goede website te hebben. Wij helpen je daar graag bij.

Case study

Koninklijk Nederlands Instituut Rome

Voor het Koninklijk Nederlands Instituut Rome hebben wij in 2017 de website gebouwd. Deze website diende gebouwd te worden conform een aangeleverd design en bovendien moest het oude website archief ook meeverhuisd worden naar de nieuwe website. Dat resulteerde in een goed gestructureerd traject waarbij stap-voor-stap nieuwe functionaliteiten werden ingebouwd en gelijktijdig werd gekeken naar de integratie van de bestaande elementen. We hebben in samenwerking met Dries Gankema van de Rijksuniversiteit Groningen hier meer dan een half jaar aan gewerkt en zijn uiteindelijk naar Rome gevlogen om daar de nieuwe website te presenteren en het secretariaat te instruëren. We werken op dit moment nog nauw samen met het KNIR en voeren maandelijks onderhoudswerkzaamheden voor ze uit.
Koperentuin
Working with the guys from Webnexus is great! Very professional, very quick. Besides delivering what you ask for, they are ready to think along with you to find the best way to achieve your goals. Highly recommended!
2daysmood Online
2daysmood Online
16:36 05 Jul 17
Great guys that turned around our website in short timeframe. Not afraid to work till late if needed for deadline. Thumbs up.
tarique arsiwalla
tarique arsiwalla
19:32 01 Feb 17
Ik heb goede ervaring met de diensten van WebNexus. Ze bouwen goede kwaliteit website binnen no-time. Maatwerk tegen een laag tarief, top!
Danny Verhoeven
Danny Verhoeven
15:20 04 Jan 18
Ik kan Webnexus iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 webdesigners absoluut niet zeggen!
Robert Kreuze
Robert Kreuze
16:48 17 Dec 17
Meesterlijke kwaliteiten zijn hier te vinden afz een zeer tevreden klant.
Jeremy van der plaats
Jeremy van der plaats
13:34 14 Nov 17
Professionele jongens. Ze zijn makkelijk te benaderen en reageren en handelen snel naar de gewenste actie met een super resultaat!
Mirthe Booyink
Mirthe Booyink
17:01 10 Jan 18
Hele fijne samenwerking! Ik ben heel blij met mijn website! Top bedankt mannen:)
Farahnazh R
Farahnazh R
15:12 11 Jan 18
WebNexus heeft een supersite voor ons gebouwd. Erg leuke en professionele jongens die weten wat je nodig hebt. Ze luisteren goed (zeldzame eigenschap) en maken de site zodat het perfect aansluit bij wat jij voor ogen had. Absolute aanrader!!
Ben De Koe
Ben De Koe
09:02 27 Jan 18
Via mijn andere werk was ik in aanraking gekomen met Joep en Boris van Webnexus. Dit was en is nog steeds een positieve ervaring. Toen er mij gevraagd werd om voor het bedrijf Passione a Pedali de website te maken, heb ik meteen Boris en Joep om advies gevraagd. Aanvankelijk wilde ik zelf het meeste werk doen (overijverig als ik ben), maar uiteindelijk had ik de hulp van Boris en Joep toch wel nodig en niet alleen vanwege de tijdsdruk. Zij leverden een super mooi en strak raamwerk, die ik daarna volledig zelf heb kunnen aanvullen, wat ik ook graag wilde. Ze staan altijd voor je klaar, zijn niet snel van hun stuk gebracht en weten van aanpakken.
Martine Nieuwenhuis
Martine Nieuwenhuis
13:28 30 Jan 18
Super aardige mannen die weten wat belangrijk is.Ik zat op een dood spoor met het maken van mijn website. Joep & Joep en Boris hebben de boel vlot getrokken en 100% verbeterd.Leuke boys die weinig slapen, zijn altijd voor je bezig. Ze blijven vriendelijk, zelfs als ik soms een (te) kort berichtje stuur. We zijn nog niet klaar, want de site moet rustig aan verder ontwikkeld en doorgebouwd worden. Contact gaat via Whats App en email, wat zeer prettig is voor mij omdat ik in Vietnam werk. Alhoewel ik de site veel goedkoper in Vietnam kan laten maken, weet ik zeker dat ik goed zit bij WebNexus en hoop nog jaren lang plezier van mijn nieuwe web-vrienden te hebben. Top werk mannen ! Cam on rat nhieu ! Frank Winkelman
inside saigon
inside saigon
16:32 05 Feb 18
Ik ben erg blij met de webshop die webnexus voor mij gemaakt heeft! Ze geven erg goede service en snappen mijn behoeften goed. Alleen maar lof!
A. Pals
A. Pals
18:36 03 Apr 18
Ik ben erg tevreden over de ondersteuning van WebNexus bij het opzetten van onze website. Joep en Boris hebben goed naar onze wensen geluisterd en stonden open voor onze opmerkingen, zodat we samen een fraaie en goedwerkende site hebben gebouwd. Het betrof een website voor een Europees project, en ook onze partners waren enthousiast over de professionele look&feel van de site. Ik kan Webnexus van harte aanbevelen.
André Rosendaal
André Rosendaal
14:44 04 Apr 18
Snelle communicatie en goede kwaliteit. Geen 9 tot 5 mentaliteit, wat in dit geval erg fijn was!
Max van Hasenbroek
Max van Hasenbroek
12:52 19 Jun 18
Boris en Joep van Webnexus hebben in korte tijd de website van meubelmakerij Casper Rutges geheel vernieuwd en aangepast aan de huidige standaard. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Hun communicatie is kernachtig, doeltreffend en zonder pretenties, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom, ik kan webnexus van harte aanbevelen.
Casper Rutges
Casper Rutges
19:38 17 Jul 18
Joep en Boris van WebNexus leveren uitstekend werk! Ze hebben veel kennis, denken met je mee en zijn heel flexibel. Fijn samenwerken!
Joyce
Joyce
12:46 31 Jul 18
Deze digibeet is perfect geholpen door Joep & Joep. Aanrader!
Kee Huidekoper
Kee Huidekoper
11:29 02 Aug 18
Website laten ontwikkelen door WebNexus.nl Wij zijn erg tevreden over de geleverde resultaat.WebNexus.nl levert snel en goede maatwerk websites.Zei begrijpen erg goed wat de klant wil en zijn vlot in actie ondernemen.Echt een aanrader dus van ons kant een dikke 10.
FixEnjoy Bouwservice Amsterdam
FixEnjoy Bouwservice Amsterdam
19:45 04 Nov 18
Wij zijn tevreden over het eindresultaat van greenads.nu.Tevens nette prijzen.
Machiel Zwarts
Machiel Zwarts
10:50 05 Nov 18
Uitstekende en vooral vriendelijke hulp. Experts op het gebied van SEO met een goed gevoel voor wanneer iets volledig voor de klant kan worden opgepakt en wanneer enkel persoonlijk advies het meest passend is.
Siebren Hazelhoff Roelfzema
Siebren Hazelhoff Roelfzema
22:10 12 Jan 19
De mannen van Webnexus ontzorgen tot in het laatste detail en doen wat ze beloven. Erg tevreden over de snelheid, het efficiënte proces, de open en eerlijke communicatie én het resultaat. Dat ziet er gaaf uit!
Ruud Kruip
Ruud Kruip
18:32 18 Jan 19
Hele snelle service bij stellen van vraag. Viavia terecht gekomen bij hen. Door goede samenwerking van de jongens snel contact met de juiste persoon in het team. Boris had het probleem zomaar opgelost. Helemaal top!
Karin de Jong
Karin de Jong
19:46 04 Jun 19
Joep van WebNexus heeft mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend.
Ilse Mennen
Ilse Mennen
09:45 28 Jun 19
Boris van WebNexus heeft mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend!
Nolan Rook
Nolan Rook
10:52 10 Mar 20
WebNexus is een bedrijf dat gemakkelijk bereikbaar is, snel terugkoppelt, duidelijke afspraken maakt en het product levert waar de klant om vraagt. Ik ben erg tevreden over hun diensten!
Annemiek Mulder
Annemiek Mulder
09:00 17 Mar 20
Joep Franssen

Joep Franssen

Webdesign

Wil je ook een succesvolle website? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Heb je behoefte aan een succesvolle website? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!