Een razendsnelle website die bezoekers aanspreekt

Tegenwoordig is de website het kloppend (online) hart van veel ondernemingen, stichtingen en verenigingen. Daarom is het belangrijk dat jouw website goed op orde is. Met onze flexibele en betaalbare websitepakketten ontnemen wij je die zorgen!

Samen bouwen we aan je online identiteit

Wij helpen ambitieuze bedrijven en organisaties bij de bouw van hun website. Een website is een van de mogelijkheden waarmee je je in één oogopslag kunt onderscheiden van je concurrentie.Toch zijn er veel bedrijven die hier geen gebruik van maken en daardoor klanten mislopen.

Doordat wij meer dan vijf jaar ervaring hebben in webdesign, weten wij hoe je converterende websites en webshops maakt. Een website moet niet alleen functioneel zijn, maar ook snel laden en bezoekers omzetten in klanten. Wij geloven niet in one-size-fits-all, dus we leggen je graag in een persoonlijk gesprek de kansen voor.

N

Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet

N

Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren

N

Compleet. Professioneel. Winstgevend.

N

Zoekmachine vriendelijk


Website pakketten Groningen
Msl
Rijksuniversiteit Groningen
Kasbank
Veiligheidsregio Limburg Noord

Wie zijn wij?

Ambitieuze studenten van de Rijksuniversiteit Groningen met oog voor kwaliteit. We hechten veel waarde aan flexibiliteit en snel handelen. Geen bureaucratisch onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan.

We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en organisaties en denken graag met je mee. In 2017 en 2018 maakten we deel uit van de T500, de 500 meest ambitieuze en ondernemende jongeren uit de Dutch Digital scene.

Wij krijgen een 9,8 op basis van 50+ beoordelingen.

Wie Zijn Wij V2

Kickstart website

Meest gekozen door starters!

Veel starters hoeven geen enorme website met talloze functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops en boekingssystemen. Wel willen ze volledig ontzorgd worden bij de website bouw en ook qua hosting, domeinregistratie en software updates.

 • Wij bouwen de complete website voor je
 • Binnen twee weken online
 • Maar liefst 6 unieke pagina's
 • Domeinnaam, hosting, e-mail en software-updates inbegrepen
 • Geen hoge eenmalige investering
 • Zelf aanpassingen maken aan de website mogelijk
 • Na 3 jaar gratis redesign
 • Gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar

 

All-in prijs
€69 p/m

Maatwerk website

Geschikt voor gevestigde bedrijven!

Wil je een website met een op maat gemaakt ontwerp en meerdere functionaliteiten, dan is het maatwerk pakket voor jou geschikt. We gaan samen om de tafel om te kijken hoe we tot het beste ontwerp kunnen komen.

 • Wij bouwen de complete website voor je
 • Gemiddeld 1 maand oplevertijd
 • Volledig maatwerk ontwerp
 • Aanvullende hosting & onderhoudspakketten mogelijk
 • Eenmalige investering
 • Zelf aanpassingen maken aan de website mogelijk
 • Diverse extra functionaliteiten mogelijk
 • Meer informatie op aanvraag

 

Vanaf
€1500

Vraag en antwoord

Is een door jullie gebouwde website mijn eigendom?

Als je het kickstartpakket bij ons hebt afgesloten, is de website na een jaar jouw volledige eigendom. Mocht je graag je website na een jaar dus willen verhuizen naar een andere hostingprovider, dan ben je daar vrij in. Bij een maatwerk website is deze gelijk jouw eigendom na de oplevering. Je bent dus vrij om de website gelijk te verhuizen naar een hostingprovider naar jouw wens.

Wat is de minimale looptijd van het kickstartpakket?

Dit is één jaar (365 dagen) gemeten vanaf het moment van livegang van de website.

Welk pakket is geschikt voor mij? Maatwerk of Kickstart?

Voor veel startende ondernemers die een kleinschalige website nodig hebben, is het kickstartpakket voldoende. Dit zijn veelal websites met een home, diensten, over ons en contactpagina. Qua functionaliteiten bouwen we vaak een contactformulier in.

Wanneer de wensen veelzijdiger worden, is een maatwerk traject geschikter. We gaan vooraf om de tafel om de wensen door te spreken en denken uitvoerig mee over hoe je het meeste uit de website kan halen. Qua aanvullende functionaliteiten kun je denken aan meertaligheid, webshops, blogs, etc.

Bouwen jullie ook webshops?

Jazeker, wij bouwen naast websites ook webshops. Mocht je hier interesse in hebben, stuur ons dan gerust een berichtje 🙂

Bieden jullie ook hosting, domeinregistratie, software-updates bij maatwerk trajecten?

Yes! Bij het kickstartpakket zitten de kosten voor domeinregistratie, hosting, SSL-certificaten, backups, AVG-compliantie inbegrepeen. Ook voor maatwerk klanten bieden we de mogelijkheid om onderhoudspakketten en hosting via ons te regelen.

Wat houdt de gratis redesign bij het kickstartpakket in?
Mocht je drie jaar bij ons klant zijn van het kickstartpakket, dan willen we je graag voor je loyaliteit belonen 🙂 Wij zijn ons ervan bewust dat er veel ontwikkelingen zijn in webdesignland. Daarom bieden we een gratis redesign na drie jaar waarbij we je website een opfrisbeurt geven naar de webdesigntrends van die tijd.

Zij kozen eerder voor ons

Net als 150+ andere ondernemers

Joyce Sint Nicolaas Msl
WebNexus heeft voor mij mijn website geheel vernieuwd en geoptimaliseerd voor Google. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Daarnaast krijg ik meer aanvragen en bezoekers op mijn site.

Casper Rutges
Meubelmaker Casper Rutges

Joyce Sint Nicolaas Msl
Snel, pro-actief en creatief. Daarnaast prettig in de communicatie en goede nazorg voor onze extra vragen. We zijn volledig ontzorgd.

Thijs Afink
Restaurant Van de Straat

Joyce Sint Nicolaas Msl
WebNexus biedt value for money, werkt snel, begrijpt wat je bedoelt en denkt altijd mee. Voor mij was de samenwerking een schot in de roos.

Léon Kaiser
Kaiser Legal

Geïnteresseerd in een van onze pakketten?

Wat je kunt verwachten:

 • Een vrijblijvende offerte en persoonlijk gesprek met een van onze teamleden
 • Het adviesgesprek is ongeveer 10 minuten
 • Na afloop een samenvatting van het gesprek per e-mail met eventuele actiepunten

Is de offerte en het adviesgesprek vrijblijvend?

Absoluut, het gesprek en de offerte zijn gratis en vrijblijvend! Je zit nergens aan vast. In plaats van bakken met geld uit te geven aan marketing kiezen we er juist voor om te investeren in gratis adviesgesprekken en bedrijven écht verder te helpen met de bouw van hun website.

Vraag een gratis offerte aan

Laat je contactgegevens achter en wij nemen gratis en vrijblijvend binnen 24 uur contact met je op! 

Joep Franssen | Webadviseur
joep@webnexus.nl